Vilka hästar man har sett på OS, och inte tal om ryttarna! Om man inte hade motovation innan så fick nog alla det av att titta på dessa fina ekipage som presterade på den stora olympiska banan! För vissa ser det så lätt ut att bara hoppa runt på dessa 160 cm hinder, rytmiskt och samspelt. Medans det är vissa som tar sig runt med lite mer, hm hur ska jag förklara mej med lite mer orytm och "rattande". Men all respekt till de som har kvalat och utfört OS! Det är tre som jag vart riktigt imponerade av under OS. En av dessa är självklart Ian Miller som gjorde sitt tionde OS. Man kan inte mer än att lyfta på hatten och konstatera att han haft en lång och fin kariärr! Den andra var hemmaryttaren Nick Skelton med sin häst Big Star, vilket team. Enormt imponerad av alla deras rundor tillsammans ett riktigt samspelt och storhoppande ekipage! Sen en kille som jag alltid har hyllat för hans ridstil är: Gerco Schröder som red sin fantastika häst London. Jag njuter bara av att se detta ekipage när de kommer in på banan. För mig är det är komplett par, som är samspelta och har ett lugn som utstrålas när han kommer in på banan, man nästan ser på Gerco hur säker han är på sin sak! Han rider mjukt, aktivt och är en riktig fighter. Så min riktiga favorit måste jag ändå säga är Gerco Schröder och London!!
 
Sen ett stort grattis till Sara som tor silver i fälttävlan, jätte kul! Det som också är kul är att hennes häst Wega är hoppblod: Irco Mena - Labrador, Precis samma som min pärla Inca som står hemma i stallet :)
 
Lite över till mina hästar då! Inca är igångsatt efter lite vila och känns jätte fin! På torsdag ska vi till Micke Carlsted och göra en träning innan vi nästa vecka åker 4 dagar till Grevagården och tävlar Youngsters. Även Sandkorn ska med dit och tränas i kväll för Johan Spetz. De andra rids på som vanligt hemma och Incas lille bror Soprano är nu ute och tränar på att åka runt till nya platser och tränas på. Han sköter sig jätte fint och jag tror mycket på han som 5 åring!
 
Sen den 1 september kommer äntligen min lilla tjeja Turina hem igen måste säga att jag saknar henne ordentligt nu!
 
Ha de fint alla häst vänner!! Kram Ina