Jag hoppas alla häst fantaster satt och tittade på wc hoppningen idag! Vilken avslutning med en första plats och en tredjeplats! Jag kan ju säga att det kryper rätt bra i kroppen när man ser dessa ekipage, jag vill inte ha vinter  vila och tävlingsfria veckor! Jag vill träna bli bättre skapa framgångar och tävla! Dock så måste jag säga att det är väldigt nyttigt med dessa pauser för de yngre hästarna för att ta in alla intryck från året och återhämta kroppen efter alla prestationer! Nu på vintern är faktiskt en av de viktigaste tiderna på året, hästana behöver som jag skrev vila lite sedan är det ju igångsättning och uppbyggnad till det kommande tävlingsåret! Det är också nu vi ska lägga upp en plan och mål inför nästa år. Mål som man siktar mot både träningsmässigt och på tävling! Det är viktigt att man har rimliga mål, man ska kunna klara målen med rätt träning och hjälp!
 
Jag lärde mig en gång av min mamma att man skulle rita upp en pyramid med 4 eller 5 olika nivåer i. Den nivån längst ner skulle vara den "lättaste" att klara och den högst upp ska vara huvudmålet på året. Detta gär att man håller motovationen uppe då man kan bocka av när man klarar dessa mål på vägen innan man är högst upp! Gör det och sätt den på stall tavlan eller i sadelskåpet!
 
Jag sitter nu och tittar på videon från falsterbo, njuter och drömmer mig bort mot nya mål nästa år! På länken finns min och Incas andra kval 125 cm från falsterbo!
 
 
Jag vill också så här innan nyår passa på att tacka alla människor som jag har runt om mig! Familjen som stöttar mig mycket hemma sedan är det självklart ett stort tack till mina hästägare som får det möjligta att sitta på dessa fina hästar! Även tack till tränaren Micke Carlstedt och min sponsor Hippotique. Jag hoppas på ett bra och framgångsrikt 2013.
 
Tack och gott nytt år!!