OjOj nu var de allt länge sen jag skrev på bloggen men nu är jag tillbaka och ska skärpa mig med skrivandet! Kan ju vara mitt löfte för 2012. Här hemma på gården är det full fart med stallet fullt och dagar som bara springer iväg, åter igen skulle man vilja ha fler timmar på dygnet! Jag har totalt 9 hästar på stall nu allt från vår egna ett åriga sto till stallets bästa häst Agge. Annars är det mestadels unghästar som jag har på stall, några riktigt lovande måste jag säga. Vissa av hästarna är här på utbildning och visa av dom är tillsalu.

Mitt år 2011 har varit över förväntan med framgångar! Agge och jag hade ett fantastiskt år tillsammans med många nollor och placeringar i 140 cm varav en vinst i Vingåker i sommras. Han debuterade även 150 klass med en fin runda! Sista tävlingen i Södertälje avsluta vi med att vara nolla och komma 3 a i finalen över 145 cm hinder. Även de andra i stallet har utvecklats fin och hoppas visa framfötterna detta år då många av dom är 5 år!

Idag är det måndag och nya vecka väntar, solen skiner och fälten är som gjorda för att låta hästarna galoppera av sig på! Idag blir alla hästar ridna ute i naturen och gå i hagen för att få njuta av solen! Jag har i helgen min tredje tävling för året, en regional tävling i Ekenryttarna då jag tar med mig Sandkorn ett 5 årigt sto och Astrakan ett 7 åringt sto båda ägda av deras uppfödare Margartea ocH Bengt Olsson. Jag hoppas på fint väder och sol i helgen oxå, för jag längtar till våren när man kan rida på sandbanan! 

De första två tävlingarna har gått bra, Astrakan har varit med på båda och gjort felfria rundor bägge tävlingarna, väldigt fina rundor! Inca en av Margaretas och Bengts andra uppfödning debuterade 110 cm i Mjölby med en nolla, en häst som har framtiden för sig! 

Nu är magen mätt efter lunchen och stallet kallar igen!

Har ni frågor till mig angående saluhästar, elevutbildning, hästutbildning eller annat så är det bara att ringa mig på mobilen: 0703 573580.

Ha en bra dag! Kram Ina

Agamemnon och jag efter 140 vinsten, sommaren 2011.