Så skönt!!! Idag har vi högtryck tvättat stallet och skrubbat det, vilken skilnad det blir! Hela familjen hjälpte till hela fm och spola och skrubba. Alltid lika skönt att få till den årliga sommar städningen så allt blir nytt och fint. Nu ska det bara oljas och målas fönster i morgon sedan är det avklarat från to do listan!
 
I torsdags var vi på fyra åriga Casinos första tävling, han gjorde sin debut i Rappestad i en lokal 80 cm klass. Han skötte sin jätte bra hela tiden, var lugn och inte ett dugg spänd verken på framhoppningen eller inne på banan. Jag blev positivt överaskad att han var så lugn på framhoppningen trots att den var rätt liten, även skönt att känna att han inte var rädd att möta andra hästar mm. Väl inne på banan var han lika lugn där och gjorde sitt jobb bra! Jag red långa vägar och rättade galoppen när han landa i fel galopp så det tog lite tid så vi fick ett tidsfel med felfri på hinder. Duktig kille! Jätte kul att känna att vi är igång och nu ska vi bara träna lite intensivt hemma och hos Micke innan vi åker ut på nästa tävling!!
 
Sedan har jag en ny häst i stallet som kom hem på försäljning i tisdags ett sto som är 17 år, en jätte trevlig individ som är super snäll i hanteringen som letar en tjej eller kille som vill ut och tävla och träna på en lagom nivå hon har som yngre gått 130/ 140 klasser men senaste åren gått mestadels 110 klasser. Jag har henne hemma hos mig på försäljning då ägaren ska börja plugga och jobba och inte har tid, det är också anledningen till att hon säljs. Hon heter Orinico och är lätt i modellen ca 166 cm och är e: Peter Pan ee: Pilot ue: African Drum xx. Priset för henne är 55 000 kr men kan diskuteras vid snabb affär och gott hem! Ring till mig för mer info: 0703-573580.
Orinoco 
 
 
Nu är boxarna torra och nyströdda med spån så ska ner och ta in de sista från hagen och fodra, tvivla inte att höra av er om ni har frågor eller vill ha hjälp med utbildning av er häst! Kram Ina

Kommentera

Publiceras ej